ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Με χημικά, καπνογόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης απάντησε πριν από λίγο η αστυνομία σε όσους συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας στην οδό Θεοφράστου για να διαμαρτυρηθούν για τη νέα έλευση του πρωθυπουργού εν μέσω καταστροφής.
Η αστυνομία με τα χημικά επιχείρησε να διαλύσει το πλήθος των διαδηλωτών που ήταν τέτοιο ώστε να κλείσουν από τον κόσμο τόσο η Θεοφράστου όσο και η Φαρσάλων.
Η διαδηλωτές έστειλαν το μήνυμα ότι για την τραγωδία ευθύνεται η κυβέρνηση και ως εκ τούτου ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στη Θεσσαλία.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























