Image Not Found

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

Στον δήμο Τεμπών και τα Μεσάγγαλα θα κυματίσουν και φέτος οι Γαλάζιες Σημαίες επιβραβεύοντας την εξαιρετική ποιότητα των πεντακάθαρων νερών και το υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών στους λουομένους.

Υψηλά τα στάνταρ της Διεθνούς Επιτροπής όσον αφορά τα κριτήρια καθαριότητας και υγιεινής για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στην Π.Ε. Λάρισας οι τρεις σημαίες αφορούν στον δήμο Τεμπών και τις παραλίες των Μεσαγγάλων (Νέα Μεσάγγαλα 1, Νέα Μεσάγγαλα 2, Νέα Μεσάγγαλα 3).

Εκτός… νυμφώνος για μία ακόμη χρονιά ο δήμος Αγιάς, με τις γκρίνιες να μην λείπουν από την περιοχή, που και φέτος δεν έδειξε διάθεση να επενδύσει σε υποδομές ικανές να της δώσουν τη διάκριση.

Ε.Π.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα