ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ

Μία σημαντική απόφαση που σίγουρα θα πρέπει να βρει μιμητές και σε άλλους δήμους πήρε πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κιλελέρ που αποφάσισε να θέσει υπό διωγμό όλους όσοι καταπατούν δημοτικές εκτάσεις και δημοτικούς δρόμους, επιβάλλοντας πρόστιμα και αναγκάζοντάς τους να αποχωρήσουν από τις καταπατημένες εκτάσεις.

Το πρόβλημα των καταπατήσεων είναι γνωστό όπως επίσης γνωστή είναι και η στάση των περισσότερων δημοτικών αρχών που φοβούμενες το πολιτικό κόστος αδιαφορούν για την τύχη περιουσιακών στοιχείων των δήμων που υπηρετούν με αποτέλεσμα εκτάσεις χιλιάδων στρεμμάτων δημοτικής γης να έχουν καταπατηθεί και να έχουν μετατραπεί σε χωράφια ακόμη και σε περιβόλια, ενώ δημοτικοί δρόμοι έχουν γίνει συμπληρώματα σε οικόπεδα ή έχουν δημιουργήσει τυφλούς δρόμους εμποδίζοντας την κατασκευή και απαραίτητων υποδομών.

Με οδηγό λοιπόν την απόφαση του δήμου Κιλελέρ που έδειξε ότι θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τιμωρώντας τους καταπατητές, καλά θα κάνουν και οι υπόλοιπες δημοτικές αρχές να πάρουν ανάλογες αποφάσεις διαφυλάσσοντας  τα περιουσιακά στοιχεία των δήμων τους και παραδίδοντας στην κοινωνία δρόμους και δημοτικές εκτάσεις που κάποιοι “έξυπνοι” έχουν καταπατήσει προσδοκώντας σε μελλοντικά οφέλη.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ