ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΟ Κ.Π.Ε. ΚΙΣΣΑΒΟΥ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης και Γιάννης Δελής κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Λάρισας με την οποία ζητείται η αποσυγχώνευση και επαναλειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου Μαυροβουνίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απόφαση του δ.σ. τονίζεται ότι θα πρέπει να αποσυγχωνευθεί το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου – Μαυροβουνίου και να λειτουργήσει ανεξάρτητα, προκειμένου να επωφεληθούν πρώτιστα οι μαθητές που θα μπορούν να επισκέπτονται για τις εκπαιδευτικές ανάγκες το κέντρο.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.