ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΝΕΡΓΟΙΑκόμη μια διάθεση προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες” με οικονομικό όφελος για τους καταναλωτές και τις 200 οικογένειες του δικτύου αλληλεγγύης των «Ενεργών Πολιτών Λάρισας» θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 29 Νοεμβρίου 2014 στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Αυτή τη φορά παραγωγοί και μεταποιητές θα διαθέσουν, με τη βοήθεια των εθελοντών Ενεργών Πολιτών Λάρισας, προϊόντα πέντε κατηγοριών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς:

Ειδικότερα θα διατεθούν τυρί φέτα, ρύζι, ρεβίθια, τραχανάδες, χυλοπίτες, χαρτικά.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ