ΝΕΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανω κάτω βρήκαν το σπίτι τους στον Αμπελώνα επιστρέφοντας χθες το βράδυ από τη Λάρισα οι ιδιοκτήτες αφού έπεσαν θύματα αγνώστων διαρρηκτών οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την απουσία τους μπήκαν μέσα και κυριολεκτικά γύρισαν τα πάντα ανάποδα αναζητώντας χρήματα ή αντικείμενα αξίας.

Η διάρρηξη έγινε στην περιοχή της Σαρακίνας, αργά το απόγευμα της Κυριακής, και ευτυχώς για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού πέρα από την αναστάτωση και τη σύγχυση που προκάλεσαν οι διαρρήκτες δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν.

Για το νέο αυτό συμβάν ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τυρνάβου και οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη πληροφορία έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ