Με νέα δυναμική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και κυρίαρχο σύνθημα «όχι στο νόμο-λαιμητόμο», το ΠΑΜΕ απηύθυνε κάλεσμα αντίστασης την Παρασκευή «προκειμένου να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα σε ασφαλιστικό και φορολογικό ν/σ».
Κάνοντας λόγο για κυβερνητικούς ελιγμούς, μεθοδεύσεις και τακτικισμούς με στόχο να αδυνατίσουν την αγωνιστική απάντηση των εργαζομένων, οι ομιλητές κάλεσαν για μία ακόμη φορά σε μαζική συμμετοχή στη 48ωρη απεργία με την ψήφιση του νομοσχεδίου, ενώ η αγωνιστική κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στο συλλαλητήριο ομιλία έκανε ο Γιάννης Μπλέκος οργανωτικός γραμματέας του ΕΚΛ και χαιρετισμό απηύθυνε η Βάσω Καραπάνου εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής αγώνα των δημοσίων ΙΕΚ
Ε.Π.
Τα τελευταία Νέα
