ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΜΕΝΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε ανόητο όσο και επικίνδυνο παιχνίδι τείνει να εξελιχθεί στη Λάρισα η πυρπόληση κάδων απορριμμάτων, αφού μετά τη σύλληψη 43χρονου τον περασμένο Μάιο, με το δράστη να εμπλέκεται σε πάνω από 30 περιπτώσεις εμπρησμού, το… σήριαλ δείχνει να έχει και συνέχεια!

Άλλα δύο περιστατικά φλεγόμενων κάδων καταγράφηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λάρισα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επεμβαίνει με διαφορά μόλις 30’ λεπτών για την κατάσβεση δύο κάδων στις οδούς Παλαιστίνης και Βραΐλα.

Στην πρώτη περίπτωση ο κάδος υπέστη υλικές ζημιές, ενώ στη δεύτερη περίπτωση καταστράφηκε ολοκληρωτικά παρά την επέμβαση ενός οχήματος της ΠΥΛ που έσπευσε στο σημείο με δύο πυροσβέστες.

Το θέμα των καμένων κάδων φαίνεται πως θα απασχολήσει εκ νέου και τη δημοτική αρχή με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου, καθώς δεν λείπουν οι απρόσεκτοι που αδειάζουν τις στάχτες των τζακιών δίχως να τις ελέγχουν για «κάφτρες», ενώ προβληματισμός υπάρχει και στην ΠΥΛ, όταν απασχολούνται πυροσβέστες και οχήματα σε τέτοια περιστατικά την ώρα που μπορεί να κινδυνεύουν κάπου αλλού άνθρωποι και περιουσίες.

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ