Image Not Found

ΝΕΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σφόδρα ενοχλημένοι είναι οι περισσότεροι αγρότες στον Αμπελώνα που όπως υποστηρίζουν λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο αγροτικό οδικό δίκτυο αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες να προσεγγίσουν τα χωράφια τους ή τις κτηνοτροφικές τους μονάδες.

Οπως αναφέρουν σε διαμαρτυρία τους στο paidis.com που συνοδεύεται από σχετικές φωτογραφίες η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και σε κάποιες περιπτώσεις οι δρόμοι έχουν εξαφανιστεί λόγω των χόρτων ή είναι απροσπέλαστοι, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις επειδή επειδή υπάρχουν τεράστιες λακκούβες και για να μην σπάσουν τα οχήματά τους γεμίζουν τις τρύπες με απορρίμματα ή και με κλαδιά δένδρων.

“Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δυστυχώς η κατάσταση δεν φαίνεται να διορθώνεται, αφού γκρέιντερ σε πολλές περιοχές έχει να περάσει από τότε που ήταν αντιδήμαρχος ο πρόσφατα παραιτηθείς δημοτικός σύμβουλος Γ. Κουτσοδήμος”, σημείωσε με νόημα αγρότης της περιοχής.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα