ΟΙ ΕΠΙΤΑΦΙΟΙ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με ευλάβεια και κατάνυξη οι πιστοί του Τυρνάβου σπεύδουν από το πρωί στις εκκλησίες της πόλης όπου από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν στολιστεί οι επιτάφιοι.

Στο μητροπολιτικό ναό ο επιτάφιος είναι στολισμένος με ζέρμπερες, ορχιδέες, δεντρόλιουμ, κάλλες, λυσίανθους και τριαντάφυλλα.

Στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου ο επιτάφιος στολίστηκε με αμάραντους

Στον Αγιο Γεώργιο ο επιτάφιος στολίστηκε με γαρίφαλα λευκά, ορχιδέες, δεντρόμπιουμ, αστρομέριες και ορτανσίες

Στον Αγιο Ιωάννη ο επιτάφιος στολίστηκε με οριεντάλ λευκά, τριαντάφυλλα λευκά και ροζ, ζέρμπερες ροζ, λισίανθους ροζ, γυψόφυλλα, ορχιδέες και δεντρόμπιουμ.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ