Image Not Found

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Στη φάση της ολοκλήρωσης βρίσκεται αυτή την ώρα  13.30 της Τετάρτης 20/5 ο δεύτερος κύκλος δειγματοληψιών που αφορούν στο σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας «Ημέρα 0- Ημέρα 7- Ημέρα 14» για τη Νέα Σμύρνη Λάρισας, καθώς με τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας από την πρώτη συλλογή δειγμάτων 7 κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ προχώρησαν από το πρωί σε νέα δειγματοληψία στην περιοχή.

TAFEKHS

Η νέα μαζική δειγματοληψία που αφορά περίπου 300 άτομα γίνεται παρουσία του καθηγητή Επιδημιολογίας Χρ.  Χατζηχριστοδούλου, ενώ από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας το παρών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καλομπάτσιος.

PANTELIDIS

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα παρθούν μαζικά δείγματα από κατοίκους της συνοικίας (και σε επαναλαμβανόμενες δειγματοληψίες), ενώ σε επτά μέρες από σήμερα θα ακολουθήσει και τρίτη δειγματοληψία, οπότε και θα ολοκληρωθεί το σχέδιο.

Ε.Π.

 

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα