ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ… ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ!

Πάντα ανατρεπτικός, αθυρόστομος και με κείνο το «παιχνίδισμα» στο μάτι ο Τζίμης Πανούσης, έχουμε να θυμόμαστε οι δημοσιογράφοι το τελευταίο πέρασμά του από τη Λάρισα, έχοντας το ρόλο του Τρυγαίου στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη που απολαύσαμε από το Εθνικό Θέατρο στα τέλη του καλοκαιριού.

«Εγώ ως γνωστόν το ρόλο τον πήρα με μέσον, άλλωστε ας μην ξεχνάμε η τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα ήταν απαραίτητη για να λειτουργήσει η εξουσία. Οι αρχαίοι Τραγωδοί ήταν στρατηγοί. Η τέχνη συμμετείχε στην εξουσία. Αν γινόταν αυτό σήμερα τώρα θα ήμουν Περιφερειάρχης Θεσσαλίας», δήλωνε τον Αύγουστο στους δημοσιογράφους ο σπουδαίος καλλιτέχνης!

Απίστευτος, τόσο που λες πώς να, από κάπου θα ξεπροβάλλει στη σκηνή γελώντας μέχρι δακρύων με το πάθημά μας, που πιστέψαμε πως «έφυγε».

Καλό του ταξίδι…

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ