Ο ΑΛ. ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
Εκπροσώπησε στην εκδήλωση τον Κυριάκο Βελόπουλο
Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» και Βουλευτής Λάρισας, ο Κυριάκος Βελόπουλος, εκπροσωπήθηκε επίσημα, από τον Αλέξανδρο Παπαχατζή, Καθηγητή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφιο Βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», που παραβρέθηκε στην πρόσφατη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών Ν. Λάρισας.
Ο Καθηγητής Αλέξανδρος Παπαχατζής, που σημειωτέον, είναι τρίτεκνος και ο ίδιος, μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Προέδρου, κ. Κυριάκου Βελόπουλου και την διαβεβαίωσή του, ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, στηρίζοντάς τους με την κατάθεση Ερωτήσεων στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο της Βουλής, όπως και με την προσπάθειά του να αναγνωριστούν οι τρίτεκνες οικογένειες, ως πολύτεκνες.


Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























