Ο Χρ. Ζώης για τους Μεσογειακούς
Μία μεγάλη πρόκληση-ευκαιρία για δύο επαρχιακές πόλεις, υπονομεύτηκε λιγότερο από την οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας και περισσότερο από την γενική αδιαφορία και την σκόπιμη αδράνεια της κυβέρνησης.
Θα ήταν εντιμότερο για την κυβέρνηση να πει ότι δεν θέλει πια τους Μεσογειακούς Αγώνες, παρά να διαβεβαιώνει ότι αυτοί θα πραγματοποιηθούν κανονικά, την ίδια ώρα που δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό.
Η κυβέρνηση τώρα πια, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι, να δώσει πειστικές εξηγήσεις και να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από τους Λαρισαίους και τους Βολιώτες.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.





















