«ΠΑΙΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!

Τον «παπά» φαίνεται πως παίζουν κάποιοι στα υπουργεία με το περίφημο βοήθημα των 1.000 ευρώ, την ώρα που οι πρώην εργαζόμενοι της γνωστής αλυσίδας Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ συνεχίζουν να ανεβαίνουν το δικό τους «Γολγοθά» και ας διανύουμε πρωτοχρονιάτικη εορταστική περίοδο!

Ένσταση το σωματείο, «παίζουν» με τις λέξεις στο υπουργείο, με αποτέλεσμα μια να δικαιούνται το βοήθημα οι μισοί και μια μόλις καμιά 15αριά και αυτοί με το ζόρι!

Πάνω από 500 οι άνθρωποι που περιμένουν, μήπως να το ξαναδούν οι αρμόδιοι; Όχι τίποτα άλλο, πέρα που μας έμειναν αμανάτι τα «πανηγύρια», οι ανακοινώσεις χαράς αλλά και οι «διαξιφισμοί» των τοπικών βουλευτών για το ποιος θα καρπωθεί τελικά την τεράστια επιτυχία, είναι που άνοιξε και η όρεξη μετά τις πρόσφατες «φωτογραφικές» ρυθμίσεις.

Πόσο θα έβλαπτε μία ακόμη και μάλιστα για ανθρώπους που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε δύσκολη θέση;

Ε.Π.

 

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ