ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

Εντονες είναι και στα Πλατανούλια οι διαμαρτυρίες σεισμόπληκτων για τις εκτιμήσεις των κλιμακίων μηχανικών που πραγματοποίησαν τους δεύτερους ελέγχους σε σπίτια και άλλα κτίσματα που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό.

Ηδη σεισμόπληκτοι επικοινώνησαν με το paidis.com επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πολλές κατά τη γνώμη τους λανθασμένες εκτιμήσεις:

“Σας παρακαλώ να κάνετε μια αναφορά για το μπάχαλο που επικρατεί με τα κλιμάκια που σπίτια χαρακτηρίζονται επισκευασιμα ενώ σε πρώτο χρόνο μας είπαν ότι πλίνθινο σπίτι είναι μη επισκευάσιμο”, σημειώνει ο ένας εξ αυτών, ενώ κάποιος άλλος υποστήριξε:

“Πέρασαν οι μηχανικοί και τα σπίτια που είναι έτοιμα να πέσουν τα έβγαλαν κίτρινα. Εμείς δεν μπορούμε να μπούμε μέσα γιατί φοβόμαστε και αυτοί παίζουν με την αγωνία μας. Κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει τί συμβαίνει και γιατί τα “κόκκινα” κιτρίνισαν”.

Ανάλογες είναι και οι άλλες διαμαρτυρίες με κάποιους να ζητούν και την παρέμβαση της δημοτικής αρχής.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ