Image Not Found

ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στο Αργυροπούλι και τον Τύρναβο για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, με το γειτονικό ντέρμπι να ολοκληρώνεται χωρίς νικητή, αφού οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

TAFEKHS

Καλύτερη η Δόξα Αργυροπουλίου στο πρώτο μέρος προηγήθηκε στο 40’, όταν ο Κόκορας με δυνατό σουτ νίκησε το Γραβάνη δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

PANTELIDIS

Αποφασισμένος να απαντήσει εμφανίστηκε στην επανάληψη ο Τύρναβος, κάτι που κατάφερε λίγο πριν το τέλος του αγώνα, όταν ο Τσούτσας με κοντινό πλασέ «εκτέλεσε» τον Μπαχτσιβάνο για να σημειώσει το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Καφφές, Περήφανος, Τσένος, Κυρίτσης (67′ Κακαζούκης), Σαΐτης, Ζάχος, Τσιάγκος, Κόκορας (79′ Γκαραγκούνης), Ταρταμπούκας.

Τύρναβος (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Γαλάνης, Νάτσης, Τσατσελάρι, Βλιώρας, Γκαντρής (76′ Λιάκος), Γανός, Καλέσης Απ., Μπάκος (90+2′ Παυλόπουλος), Τζιόλας, Τσούτσας (90′ Φιλίππου).

Ε.Π.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα