Image Not Found

Ποσοστό μεγαλύτερο του 3% ο στόχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Την αισιοδοξία ότι το μέτωπο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α θα ξεπεράσει το όριο του 3% και θα μπει στη Βουλή εκφράζει ανακοίνωση του μετώπου υπογραμμίζοντας ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τη συμμετοχή της στις εκλογές, επιδιώκει τη μεγάλη ανατροπή και στην κάλπη.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με βάση το 2% των περιφερειακών εκλογών, διεκδικεί βάσιμα το σπάσιμο του αντιδημοκρατικού ορίου του 3% και καλεί εργαζόμενους, άνεργους, μικρομεσαίους επαγγελματίες και αγρότες, συνταξιούχους και  νεολαία, να μην αφήσουν αναπάντητη κι αυτή την πρόκληση. Να γελοιοποιήσουν τις “φιλότιμες” προσπάθειες των “γκαλοπτσήδων”  εργολάβων της συντηρητικής ανασυγκρότησης του πολιτικού συστήματος, που δεν “καταδέχονται”να μας περιλάβουν στις “μετρήσεις” τους, αλλά και τους όψιμους αριστερούς ψάλτες του τροπάριου της χαμένης ψήφου.

Με 7-8 έδρες στο Κοινοβούλιο μαζί με τους εκατοντάδες  χιλιάδες “βουλευτές” της “Κάτω Βουλής” των αγώνων, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη Βουλή, στο κίνημα, στην Αριστερά.

-Σύγκρουση με τους βασικούς πυλώνες της επίθεσης του Κεφαλαίου (Κυβέρνηση- Ε.Ε, Δ.Ν.Τ.)

-Αποφασιστική συμβολή στην οργάνωση του λαού στα δικά του ανεξάρτητα όργανα για την υπεράσπιση των  δικαιωμάτων του, που λεηλατούνται,  την κατάκτηση του πλούτου που παράγει και του κλέβουν το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

-Επιβολή του διαλόγου και της κοινής ανατρεπτικής δράσης της μαχόμενης Αριστεράς  που οδηγεί στην πολυπόθητη ΕΝΟΤΗΤΑ  με το σκοπό της, που δεν μπορεί να είναι άλλος παρά η απελευθέρωση των εργαζόμενων και ολόκληρου του λαού απ’ τα καπιταλιστικά δεσμά.

Γι’ αυτό λέμε πως είναι τριπλά ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ η ψήφος στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Στη Λάρισα παλεύουμε και ελπίζουμε για την κατάκτηση ενός απ’ τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικά και για την εκλογή αντιπροσώπου.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα