ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Δυναμικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε χθες
«Εδώ και τώρα πραγματικές αυξήσεις για όλους, 13η και 14η σύνταξη αντί για επιδόματα φτώχειας». Αυτό το μήνυμα έστειλε η μαζική και μαχητική συγκέντρωση που οργάνωσαν το πρωί της Τρίτης οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Δημοσίου – OAEE – ΙΚΑ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΠΕΣ ΝΑΤ – ΠΣΣ Δικηγόρων – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ, στην πόλη της Λάρισας.
Στην συγκέντρωση που έγινε στην κεντρική πλατεία χαιρέτισαν ο Γιώργος Παπαδούλης εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Αθανάσιος Καραγώγος, πρόεδρος Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπάλληλων, ο Αστέριος Τσούτσας πρόεδρος Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ο Γιάννης Σκόκας πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, ο Μιχάλης Ζιαζιάς πρόεδρος του ΝΤ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ.

Στην ομιλία του ανέδειξε τις διεκδικήσεις των συνταξιούχων που κωδικοποιούνται στα εξής: Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, με την ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς του αντιασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου.


Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























