ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΣΤΟ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυλλογικότητες, φορείς και σχολεία παίρνουν μέρος και φέτος στις πασχαλινές εκδηλώσεις του «Παραδοσιακού χωριού» του Δήμου Λαρισαίων,  που άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη οι επισκέπτες μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα  της μέλισσας βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, ενώ από την Πέμπτη τα περίπτερα θα γεμίσουν πασχαλινά χειροποίητα δώρα ενημερώνοντας παράλληλα τους Λαρισαίους για τις δράσεις τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι εκδηλώσεις στο «Παραδοσιακό Χωριό», που φέτος συνδιοργανώνονται με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Απριλίου.

Ειρήνη Παπουτσή

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ