ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ € 14ΕΚ

συλΣυνελήφθη σήμερα (26-02-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 42χρονος, πρώην επιχειρηματίας, συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, συνολικού ύψους 13.923.181,68 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Κατηγορείται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά την τροποποίηση του με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ