Πρόγραμμα επιμόρφωσης στο Γ.Ν. Λάρισας

Με δύο πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις συνεχίστηκε το πρόγραμμα επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης που υλοποιεί για τα στελέχη και τους εργαζομένους του το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η πρώτη με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος έγινε από την κ. Μαρία Καραμήτσου, πολιτικό μηχανικό M.Sc. Environmental design and engineering και αφορούσε αφορούσε στον εξορθολογισμό χρήσης ενέργειας.

Η δεύτερη αφορούσε τη νόσο της νευρικής ανορεξίας και πραγματοποιήθηκε από την κ. Π. Παπαγεωργίου, ψυχολόγο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο διοικητής του ΓΝΛ κ. Κ. Καραμπάτσας, αναφέρθηκε στη σημασία των επιμορφωτικών σεμιναρίων για την απόκτηση νέων δεξιοτήτων από το προσωπικό και εξήρε το έργο του Γραφείο Εκπαίδευσης του νοσοκομείου που συντονίζεται από το διοικητικό διευθυντή κ. Χ. Αποστολίδη και την κ. Σ. Γερασίμου, ΠΕ νοσηλεύτρια και υποψήφια διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ