Σεξ με τον Ομπάμα
Θέλετε να κάνετε έρωτα με τον πρόεδρο Ομπάμα; Η λύση έρχεται από την μακρινή Κίνα και παρουσιάζεται στο 8ο φεστιβάλ σεξ στην πόλη Γκουαντσού. Ο “πλαστικός” πλανητάρχης φορά ένα μπλε κοστούμι και μια κόκκινη γραβάτα. Είναι χαμογελαστός στο πέτο του κοστουμιού του έχει καρφιτσωμένη την σημαία… των ΗΠΑ. Η κούκλα φωτογραφήθηκε από τα κινέζικα κρατικά μέσα ενημέρωσης και βρισκόταν πίσω από πολλές άλλες πλαστικές γυμνές γυναικείες κούκλες.
Ο Ομπάμα είναι πολύ δημοφιλής στην Κίνα, και ένα “Μάο-Ομπάμα Τ-Σερτ», που φέρει την εικόνα των δυο ηγετών , έχει γίνει μπέστ σέλερ.
ΤΟ φεστιβάλ σεξ στην Γκουαντσού είναι ανοιχτό μόνο σε ενήλικες και η είσοδός του είναι 30 γιουάν.
Πηγή:News247.gr
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.























