ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΧΩΡΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΡΑΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικών χώρων στον περιβάλλοντα χώρο του Αρχοντικού Καράσσου στον Τύρναβο κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών και εκδηλώσεων από 12-12-2015 ως και 03-01-2016, προχωρά η δημοτική αρχή.

Οι χώροι που δημοπρατούνται είναι:

Στεγασμένος χώρος 100,00 τ.μ. περίπου για την εγκατάσταση καφέ-αναψυκτηρίου 400,00 €

Τρεις (3) υπαίθριοι χώροι 10,00 τ.μ. περίπου έκαστος για την πώληση γλυκών, ξηρών καρπών, ζαχαρωτών κ.τ.λ. 50,00 € έκαστος

Η δημοπρασία για την εκμίσθωση των ανωτέρω χώρων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 στο ­Δημοτικό Κατάστημα Τυρνάβου ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής.

Για να γίνει κάποιος δεκτός ως πλειοδότης πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή γραμμάτιο συστάσεως εγγυήσεως του Ταμείου Παρακαταθηκών &­ Δανείων ποσού 10% στην τιμή εκκίνησης κάθε θέσης ή ισόποση εγγυητική επιστολή

αναγνωρισμένης Τράπεζας για συμμετοχή στον διαγωνισμό ή το αντίστοιχο ποσό με μετρητά με την έκδοση σχετικού αποδεικτικού εκ μέρους του ­δήμου.

Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στον δ­ήμο Τυρνάβου, των οποίων οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ