Σε εξέλιξη η μάχη με τα χόρτα στη Δ.Ε. Αμπελώνα
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των συνεργείων του δήμουΤυρνάβου για να καθαριστούν πάρκα πλατείες και κοινόχρηστοι χώροι από τα χόρτα που λόγω των καιρικών συνθηκών έχουν θεριέψει.
Μετά από το δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους και τους εθελοντές τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν ριχτεί στη μάχη για καθαρά πάρκα και πλατείες τα συνεργεία των υπαλλήλων του δήμου που με χλοοκοπτικά, τρακτέρ, μεσινέζες, φυσητήρες και το σάρωθρο προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη και κατά γενική ομολογία τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά.

Τα συνεργεία του δήμου κυριολεκτικά σαρώνουν τον Αμπελώνα και μέσα στις επόμενες ημέρες οι εργασίες καθαρισμού των χόρτων θα γίνουν σε όλα τα χωριά αλλά και στον Τύρναβο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

























