Σε εξέλιξη το έργο καθαρισμού του τσιμενταύλακα στον Αμπελώνα

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά το έργο καθαρισμού του τσιμενταύλακα στον Αμπελώνα. Στο σημείο βρίσκονται οι αντιδήμαρχοι Νίκος Αρβανίτης, Νίκος Νταλαγιάννης, Διαμάντω Μπάσμπα καθώς και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Δημήτρης Θεοχαρίδης με τους Δημοτικούς Συμβούλους Γιώργο Σπάχο, Γιάννη Αλεξανδρή, Χρήστο Παλητζήκα και Θύμιο Κοψαχείλη οι οποίοι επιβλέπουν την πρόοδο των εργασιών.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια έγκαιρη και αναγκαία παρέμβαση της δημοτικής αρχής, στη βάση της πρόληψης για αποφυγή ή ελαχιστοποίηση των κινδύνων εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων. Και αυτό παρ’ όλο που, όπως είναι γνωστό, ο καθαρισμός του αύλακα δεν αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου.

Η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί κατέστησε αναγκαία την άμεση παρέμβαση του Δήμου, καθώς ο τσιμενταύλακας που διατρέχει τον οικισμό είχε πολλά χρόνια να καθαριστεί, αποτελώντας όχι μόνο κίνδυνο υπερχείλισης αλλά και εστία μόλυνσης.

Με την ολοκλήρωση του έργου, αποκαθίσταται ο τσιμενταύλακας τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και σε αυτό της υγιεινής, ενώ συμπληρώνεται ένα κομμάτι στον συνολικό σχεδιασμό με έργα και διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής Τυρνάβου από την περιφερειακή και κεντρική διοίκηση για την οχύρωση του Δήμου Τυρνάβου από πλημμυρικά φαινόμενα ενόψει του επερχόμενου χειμώνα.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ