ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Συναγερμός σήμανε τα τελευταία 24ωρα στη δομή του Κουτσόχερου, καθώς η εμφάνιση περίπου 20 κρουσμάτων σε πρόσφυγες του καταυλισμού κινητοποίησε τα αντανακλαστικά των υπευθύνων, που ενημερώνοντας άμεσα το αρμόδιο υπουργείο και τον ΕΟΔΥ έθεσαν τη δομή σε καραντίνα μέχρι και την 1Η Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com κάτι λιγότεροι από 20 πρόσφυγες εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ αξιόπιστες πηγές ανέφεραν στη σελίδα πως πρόκειται για νεαρά κυρίως άτομα που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και παραμένουν απομονωμένοι σε κοντέινερ εντός της δομής.

Εξάλλου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε προληπτικά μία 70χρονη πρόσφυγας που επίσης ασθενεί, ενώ στο Κουτσόχερο ξεκίνησε η διενέργεια rapid tests, σε μια διαδικασία που αναμένεται να συνεχισθεί και τις επόμενες μέρες προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της διασποράς.

Ειρήνη Παπουτσή

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ