Σημάδια βελτίωσης για τα 3 παιδιά
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από τις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την κατάσταση της υγείας των τριών άτυχων σπουδαστών που μεταφέρθηκαν σε κωματώδη κατάσταση εξαιτίας των αναθυμιάσεων μαγκαλιού που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν.
Ο Αλέξανδρος Παππάς που κατάγεται από τα Ιωάννινα όλα δείχνουν ότι σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βγει από την εντατική ενώ και ο φίλος του Γιώργος Τορουντέσκου που κατάγεται από τα Χανιά άρχισε να αντιδρά και οι εκτιμήσεις των γιατρών είναι ότι έχει ξεφύγει οριστικά τον κίνδυνο και θα χρειαστεί όμως να παραμείνει για λίγο ακόμη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού.
Θετικά είναι και τα μηνύματα που έρχονται από τη ΜΕΘ του ΓΝΛ για τον Ελευθέριο Κλίνη για τον οποίο οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, αφού αντέδρασε θετικά στην προσπάθειά τους να τον ξυπνήσουν.
press-a.gr
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.























