ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: 2ΟΧΡΟΝΗ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ
Τραγική εξέλιξη είχε η περίπτωση 20χρονης φοιτήτριας που διέμενε στη Λάρισα, καθώς ανήσυχοι οι δικοί της για το γεγονός πως δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της έσπευσαν στην οικία της ειδοποιώντας τις αρχές για να την εντοπίσουν απαγχονισμένη με αυτοσχέδιο βρόγχο στο διαμέρισμά της.
Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή από οικείο της πρόσωπο γύρω στις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης, με την αστυνομία να αποκλείει από την πρώτη στιγμή την περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας, ενώ εξετάζονται τα αίτια που οδήγησαν τη νεαρή στην πράξη της.
Παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Ε.Π.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.