ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: 30ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα στον Αλμυρό Μαγνησίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του e-Volos.gr, 30χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης Η/Υ, σε κεντρικό δρόμο της αγοράς της πόλης, βρέθηκε νωρίς το πρωί και μάλιστα από τους οικείους του, απαγχονισμένος μέσα στο κατάστημά του.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στον Αλμυρό, αν και διέταξαν την διενέργια νεκροψίας – νεκροτομής, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενεργείας και διερευνούν όλα τα πιθανά αίτια που μπορεί να οδήγησαν τον 30χρονο στο απονενοημένο διάβημα.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























