Στην Ντόρα η κόρη της Πετραλιά
Άλλη μια απώλεια μετρά το κόμμα της ΝΔ, καθώς η κόρη της τέως υπουργού και βουλευτίνας του κόμματος, Φάνης Πετραλιά, επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Πάλλη, συμμετέχει στη νέα διοικούσα επιτροπή του κόμματος. Η «κομμένη» από τη Ρηγίλλης για υποψήφια δήμαρχος Γλυφάδας απάντησε με το… χειρότερο τρόπο στις πιέσεις …που είχε δεχθεί, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού όσους της έταζαν κάθοδο στη Β’ Αθήνας στις επόμενες εκλογές.
Κανείς επίσης δεν γνωρίζει τι τελικά θα κάνει και η ιδιαίτερα ισχυρή στη Β’ Αθήνας μητέρα της, κ. Φάνη Πετραλιά, η οποία εδώ και καιρό τηρεί στάση αναμονής έναντι της ηγεσίας του κόμματος.
Πηγή:protothema.gr
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.























