Image Not Found

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε ρυθμούς καθολικού αποκλεισμού από το πρωί του Σαββάτου η Λάρισα, με το κέντρο της πόλης-παρά το ηλιόλουστο της μέρας- να παρουσιάζει υποτονική κίνηση. Στον αντίποδα, πήραν φωτιά τα ψαλίδια στα κομμωτήρια και τα κουρεία της πόλης, με τους Λαρισαίους να κλείνουν τα ραντεβού τους προσερχόμενοι για την περιποίησή τους την προκαθορισμένη ώρα και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Κανονική η κίνηση στα σούπερ μάρκετ, με τους κεντρικούς δρόμους και πεζόδρομους να καταγράφουν εμφανώς χαλαρούς ρυθμούς και τους Λαρισαίους να κινούνται πλέον με τις απαραίτητες βεβαιώσεις στην τσέπη ή έχοντας αποστείλει τους σχετικούς κωδικούς στο 13033 για τις μετακινήσεις τους.

Γνώριμες εικόνες, με τους τετράποδους φίλους μας να έχουν την τιμητική τους, απολαμβάνοντας τη βόλτα με τους συνοδούς τους σε ένα ήρεμο κέντρο.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα