ΣΤΙΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Τιμώντας τον αγώνα και την αντοχή των πλημμυροπαθών κατοίκων των νέων εργατικών κατοικιών της Γιάννουλης, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτριος Κουρέτας και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Αθανάσιος Μαμάκος, κατά παρέκκλιση του πρωτοκόλλου, θα εορτάσουν την Ανάσταση στον Ι.Ν. Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ν. Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

«Μακάρι ο Αναστάς Κύριος να δώσει τη λύση στα προβλήματα και να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία και παραπικρασμό», σημειώνεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ