ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ Ο Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

Στο μνημείο του Κιλελέρ, στις εκδηλώσεις μνήμης των 106 χρόνων από την εξέγερση των Θεσσαλών Αγροτών το 1910, παρέστη ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, κ. Γεώργος Κατσιαντώνης, προκειμένου να τιμήσει την ιστορική αγροτική εξέγερση.

Ο κ. Κατσιαντώνης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε , αναφέρθηκε στην ιστορικότητα των αγώνων των αγροτών της Θεσσαλίας, στη σημασία τους και την ανάγκη της συνέχισης αυτών υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες στον αγροκτηνοτροφικό τομέα, τονίζοντας ότι η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Κιλελέρ στη μνήμη των πεσόντων.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ