Στο ΕΣΥ για οδοντίατρο οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ Τυρνάβου

Σε απάντηση στην αναφορά που κατέθεσε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, κ. Βασίλης Έξαρχος σχετικά με το θέμα της έλλειψης οδοντιάτρου στο ΙΚΑ Τυρνάβου ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γεώργιος Κουτρουμάνης  αναφέρει:

«Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ στην περιοχή του Τυρνάβου μπορούν να εξυπηρετούνται εκτός από τους ιατρούς του Παραρτήματος Τυρνάβου (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) και από τους σχηματισμούς του ΕΣΥ (εξωτερικά ιατρεία κρατικών νοσοκομείων, Κέντρα Υγείας, αγροτικά ιατρεία). Στο πλαίσιο αυτό μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους δύο οδοντιάτρους που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.

Επίσης, αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα προκήρυξη για την πρόσκληση ενδιαφέροντος 5.000 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων πανελλαδικά, προκειμένου ο ΕΟΠΥΥ να παρέχει σε όλους τους ασφαλισμένους του ποιοτικές, αποτελεσματικές και ισότιμες υπηρεσίες.»

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ