Στο νοσοκομείο με κάταγμα ισχίου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας μεταφέρθηκε την Τετάρτη, αεροπορικώς από τα Χανιά όπου βρισκόταν για τις γιορτές, ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης χτύπησε το πρωί, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Ακρωτήρι, με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να κάνουν λόγο για κάταγμα ισχίου.
Ο πρώην πρωθυπουργός νοσηλεύθηκε αρχικά σε ιδιωτική κλινική των Χανίων, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί του συνέστησαν να μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου και θα εκτιμηθεί η κατάσταση και ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού του.
Πάντως η οικογένειά του, με την οποία επικοινώνησε Το Βήμα, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού δεν εμπνέει ανησυχία.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























