ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ

Χάρη στην τύχη αλλά και την ψυχραιμία των συναδέλφων του γλύτωσε τα χειρότερα νεαρός εργάτης που καταπλακώθηκε από ποσότητα βαμβακιού σε εκκοκκιστήριο, στον Άγιο Γεώργιο Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες 22χρονος κατά τη διάρκεια εργασιών καταπλακώθηκε από βαμβάκι, ενώ η άμεση αντίδραση των συναδέλφων του που έσπευσαν σε βοήθεια αλλά και η σχετικά μικρή ποσότητα βαμβακιού που τον καταπλάκωσε τον γλύτωσαν από τα χειρότερα.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως είχε τις αισθήσεις του και είναι σοκαρισμένος αλλά σε καλή κατάσταση.

Ε.Π.

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ