ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης και διαμαρτυρίας με αφορμή τις εξελίξεις σε κατάληψη του Βόλου θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέλη της κατάληψης «Τερμίτα» του Βόλου αλλά και της κατάληψης «Ντουγρού» της Λάρισας, με τη συμμετοχή αλληλέγγυων και αντιεξουσιαστών θα πραγματοποιήσουν σχετική συγκέντρωση στις 10.00 το πρωί, στα γραφεία της Περιφέρειας.

«Υπάρχει και δική μας πρόταση για ακύρωση του διαγωνισμού που αφορά στην κατεδάφιση της κατάληψης Τερμίτα», επισημαίνουν οι καταληψίες, δηλώνοντας πως ο αγώνας θα συνεχισθεί με αφορμή και τις εξελίξεις που αφορούν σε αξιοποίηση του κτιρίου της κατάληψης «Ντουγρού» από το Δημοτικό Γηροκομείο.

Ε.Π.

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ