Image Not Found

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ

συλΣυνελήφθη χθες (29-10-2013) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Λάρισας για απάτη, β) βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας για πλαστογραφία και γ) καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Επίσης συνελήφθη χθες (29-10-2013) το βράδυ στη Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε ημερών και χρηματική ποινή 100 ευρώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) .

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα