ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΣΕΠΕ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Λάρισας, Ένωση Εργατοτεχνιτών Μετάλλου Ν. Λάρισας, σήμερα Παρασκευή 28 Απρίλη θα πραγματοποιήσουν συμβολική κινητοποίηση ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας για την υγεία και την ασφάλεια στους χώρους εργασίας, στο ΣΕΠΕ στις 12:00μμ.

Καθημερινά μετράμε τα θύματα που σακατεύονται ή πεθαίνουν στους χώρους εργασίας από την έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, όπως στην ΕXALCO, πριν από λίγο καιρό συνάδελφος στην προσπάθεια του να ξεμπλοκάρει μηχάνημα,  τραυματίστηκε σοβαρά.

Την Δευτέρα 24 Απρίλη, συνάδελφος οικοδόμος έπεσε από τον 4ο όροφο και είναι βαριά τραυματίας. Κάθε 3 ήμερες έχουμε και ένα θανατηφόρο ατύχημα. Η εργοδοσία δεν παίρνει κανένα μέτρο προστασίας γιατί για αυτούς είναι κόστος. Θέλει το αστικό κράτος να απαλλαγεί από το κόστος απαξιώνοντας τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ