ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

Τη Διοίκηση του Γ.Ν. Λάρισας επισκέφθηκε η Πρόεδρος, κα Χύτα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν το Νοσοκομείο και τονίστηκε η σημασία ενός ζωντανού οργανισμού και μίας κοινότητας, όπως είναι το Νοσοκομείο, που αποτελείται κατά κύριο λόγο από τους εργαζομένους.

Ακούγοντας προσεκτικά τα θέματα του Συλλόγου Εργαζομένων, εν συνεχεία ο Διοικητής ενημέρωσε για τους νέους στόχους και δράσεις για το 2022, δηλώνοντας ότι «ο στόχος μας είναι κοινός για την προάσπιση του Γ.Ν. Λάρισας και των εργαζομένων σε αυτό».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με προγραμματισμό από κοινού για την εξεύρεση λύσεων στα διάφορα θέματα που παρουσιάζονται καθώς και συντονισμό κοινών υποχρεώσεων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ