ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 2 ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Συνελήφθησαν χθες (15-03-2019) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, δύο άτομα, ηλικίας 42 και 46 ετών, οδηγοί ταξί, κατηγορούμενα για μεταφορά τεσσάρων μεταναστών.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες κατελήφθησαν να μεταφέρουν με δύο Δ.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, έναντι χρηματικής αμοιβής, τέσσερις παράτυπους μετανάστες, ηλικίας από 23 έως 46 ετών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι τέσσερις μετανάστες για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν τα δύο προαναφερόμενα οχήματα, το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.085) ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα