ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ «ΕΡΓΟ»  ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μπαράζ εξόντωσης αδέσποτων μα και δεσποζόμενων  ζώων τις τελευταίες μέρες στη Λάρισα, με τους υπάνθρωπους να συνεχίζουν με αμείωτη ένταση το «έργο» τους σκορπίζοντας το θάνατο σε πάρκα και πλατείες της πόλης.

Έτσι μετά το πρόσφατο περιστατικό στον πεζόδρομο της Πατρόκλου(!) νέο κρούσμα σημειώθηκε την Παρασκευή, αυτή τη φορά στη συνοικία της Νεάπολης, σε παρκάκι  σχεδόν απέναντι από το Αστυνομικό Μέγαρο!

Θύμα των ασυνείδητων και αυτή τη φορά δεσποζόμενο  σκυλί, το οποίο δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Απαρηγόρητη η ιδιοκτήτρια του συμπαθούς τετράποδου, οργισμένη η γειτονιά από τα απανωτά κρούσματα στην περιοχή και μάλλον ανήμποροι να αντιδράσουν οι υπεύθυνοι.

Ας έχουν πάντως το νου τους οι αρμόδιοι γιατί πληθαίνουν οι φωνές και τα σχόλια του τύπου «βάρδα μην πέσει κανένας από δαύτους στα χέρια μας…».

Ειρήνη Παπουτσή

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ