ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Τη συνέχιση της κατάληψης του ΤΕΙ Λάρισας και αύριο Πέμπτη αποφάσισαν μετά από πολύωρη διαδικασία και κατά πλειοψηφία οι φοιτητές του Ιδρύματος, αντιδρώντας έτσι στο νομοσχέδιο για τη συγχώνευση με το Πανεπιστήμιο.

Οι φοιτητές πραγματοποίησαν από το πρωί συνελεύσεις κατά Σχολή στα αμφιθέατρα του ιδρύματος προκειμένου να εξετάσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους, ενώ ακολούθησε συζήτηση και ψηφοφορία, όπου και αποφασίστηκε η συνέχιση της κινητοποίησης.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες δύο τουλάχιστον σχολές (ΣΤΕΦ και ΣΤΕΓ) ψήφισαν κατά της συνέχισης της κινητοποίησης, ενώ οι φοιτητές αναμένεται αργότερα να προχωρήσουν και στην έκδοση ανακοίνωσης όπου και θα καθορίζεται το πλαίσιο δράσης τους, δρομολογώντας πιθανότατα και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Αξίζει να επισημανθεί πως δεν αποκλείεται οι φοιτητές της ΣΤΕΦ να επαναλάβουν αύριο τη διαδικασία με την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα, καθώς υπήρξαν «φωνές» που μιλούσαν για νοθεία!

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ