ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνεχείς ήταν από το πρωί σήμερα, όταν και αναδείχθηκε το θέμα από το paidis.com, οι παρεμβάσεις προς τα στελέχη του υπουργείου Παιδείας αυτοδιοικητικών και συνδικαλιστών για το θέμα της μετακίνησης μαθητών που ζουν στον κόκκινο δήμο Τεμπών σε σχολεία β/βαθμιας εκπαίδευσης στη Λάρισα, αφού πρόκειται για ένα θέμα που μπορεί να εξελιχθεί σε υγειονομική βόμβα για την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και για την εκπαιδευτική κοινότητα ειδικότερα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σελίδας, από το υπουργείο ενημερώθηκε ο περιφερειάρχης, ότι αναμένεται εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο το πρωί, επίσημη ενημέρωση του υπουργείου σύμφωνα με την οποία οι μαθητές Λυκείου που διαμένουν στο δήμο Τεμπών και σε άλλους κόκκινους δεν θα μετακινηθούν στη Λάρισα ή σε σχολεία άλλων δήμων της χώρας, ενώ θα υπάρχει και πρόβλεψη για τον τρόπο παρακολούθησης των μαθημάτων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καθηγητές που διαμένουν σε “κόκκινους” δήμους και διδάσκουν σε άλλους δήμους θα μετακινηθούν κανονικά προς τα σχολεία τους.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ