ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΗΣΑΝ ΟΙ… ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ!

Διαφορετικό το πρωινό της Παρασκευής για τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού υποδέχθηκαν στο FC ARENA μαθητές της Α’ τάξης του 5ου ΓΕΛ Σερρών, οι οποίοι στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής ξεναγήθηκαν στο γήπεδο και ενημερώθηκαν για τη «βυσσινί» ποδοσφαιρική ιστορία.

Κατά τα άλλα μαθητές και συνοδούς υποδέχθηκαν, εκτός του εκπροσώπου Τύπου Γ. Καλογιάννη, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σωτήρης Μάρκου και ο διευθυντής Οικονομικών Τάσος Χριστακόπουλος.

Και αν σας λένε κάτι τα ονόματα είναι που πρόκειται για τους δύο παραιτηθέντες (6 συνολικά) μετά το περίφημο λάθος στη φανέλα στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ και το «άχρηστοι συνεργάτες» του μεγαλομετόχου που ακολούθησε.

Προφανώς και οι παραιτήσεις δεν έγιναν δεκτές, προς τι λοιπόν ο θόρυβος και η διαπόμπευση στο πανελλήνιο, αναρωτιόταν ο Λαρισαίος, και εν πάση περιπτώσει αφού τελικά δεν απομακρύνθηκαν μήπως θα έπρεπε να αποκατασταθούν στα μάτια των φιλάθλων μένοντας έξω από το «τσουβάλιασμα» που προηγήθηκε μετά την αστοχία με τη φανέλα;

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ