Το Αργυροπούλι στο διάβα των αιώνων
Το νέο βιβλίο του Γιάννη Μήτσιου «Το Αργυροπούλι στο διάβα των αιώνων» (Εκδόσεις: Εννοια) κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Το βιβλίο, όπως σημειώνει ο ίδιος ο συγγραφέας στον πρόλογο της έκδοσης, «είναι ένας ελάχιστος φόρος προς τη γενέτειρά μας. Είναι μια προσφορά προς και τους ανθρώπους του. Τους νεώτερους για να μπορούν να το αξιοποιήσουν σαν βήμα για τη γνώση της σημερινής πραγματικότητας. Και τους μεγαλύτερους, για να το δουν σαν ένα φίλο που έρχεται από τα παλιά φορτωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις».
Το βιβλίο στο πρώτο του κεφάλαιο αναφέρεται στη θέση, το κλίμα και την υδρογραφία, στο δεύτερο προβαίνει σε μια επισκόπηση της ιστορικής διαδρομής του Αργυροπουλίου, στο τρίτο στην ανθρωπογεωγραφία, στο τέταρτο στην οικιακή οικονομία, στο πέμπτο στα παιχνίδια και στις προσφιλείς ασχολίες και στο 6ο στη διοίκηση, στην κοινωνική οργάνωση και στον πολιτισμό.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.



















