Το Ισραήλ επαινεί τον πάπα επειδή απαλλάσσει τους Εβραίους από το θάνατο του Χριστού

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός εξήρε τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ ‘ επειδή απαλλάσσει τους Εβραίους από τη δολοφονία του Χριστού δύο χιλιετίες πριν. Σε ένα βιβλίο που πρόκειται σύντομα να εκδοθεί, ο Πάπας εξηγεί ότι δεν υπάρχει καμία βιβλική ή θεολογική βάση για τη συγκεκριμένη κατηγορία….

Σε επιστολή, την Πέμπτη, ο Ισραηλινός ηγέτης Βενιαμίν Νετανιάχου έγραψε:

“Σας συγχαίρω για την αποφασιστικότητα με την οποία στο πρόσφατο βιβλίο σας,  απορρίπτεται την ψευδή κατηγορία που αποτελούσε αιτία μίσους ενάντια στον εβραϊκό λαό εδώ και πολλούς αιώνες.”

Ο προηγούμενος Πάπας, Ιωάννης Παύλος Β, έκανε την ίδια δήλωση το 1965.

Πηγή: rt.com

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ