ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας τίμησε τη Γυναίκα, στο κέντρο «Παραμύθι». Η εκδήλωση αφορούσε τις εργαζόμενες γυναίκες εκπαιδευτικούς και όσες έχουν συνταξιοδοτηθεί, δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα (νηπιαγωγούς, δασκάλες, καθηγήτριες).
Κείμενα και διηγήματα που αφορούσαν τις γυναίκες, διάβασαν η Ευδοκία Ποιμενίδου – Χατζηδημητρίου, η Καίτη Τσικούρα και η Λητώ Τσακίρη – Παπαθανασίου, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος των Συνταξιούχων του Δημοσίου, Θόδωρας Καραγώγος και ο πρόεδρος του ΠΟ.Κ.Ε.Λ., Αργύρης Γιουρούκης.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.