Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά από πτώση, πριν καταφθάσει η Πυροσβεστική στο σημείο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, 55 ετών, ο οποίος φέρεται να τραυματίσηκε πέφτοντας από τον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου.
Κάτα τις πρώτες πληροφορίες, συνολικά η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 26 άτομα, ενώ 11 έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Λιακατά. Επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 34 πυροσβέστες με 12 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η πυρκαγιά προκλήθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Στιγμιότυπο από τη φωτιά

Στιγμιότυπο από τη φωτιά
Στιγμιότυπο από τη φωτιά
τα πιο Δημοφιλή
Τα τελευταία Νέα
